Täältä voit tarkistaa kuluvan kuukauden tapahtumat

KVY:llä on säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä, joihin ovat kaikki KVY:n jäsenyhdistykset sekä muutkin asiasta kiinnostuneet tervetulleita mukaan!

 

Joulukuu 2018

KVY:n Puurojuhla maanantai 3.12. klo 11-14
Erityisnuorten ryhmä perjantai 7.12. klo 17.30-19.30

Tuolijumppa

maanantai 10.12. klo 12-13
Neulekahvila tiistai 11.12. klo 12-14

Nettikahvila on mahdollisuus saada matalankynnyksen opastusta tietoteknisissä ongelmissa. Ota mukaan oma läppärisi tai älypuhelin ja tule nettikahvilaan opetteleman laitteen käyttöä! Paikalla on joukko vapaaehtoisia kouluttajia sekä KVY:n työntekijöitä joiden kanssa voit leppoisasti kahvikupin ääressä pohtia laitteiden toimivuutta ja sielunelämää. Tule kerran tai viihdy mukavassa seurassa ja tule paikalle joka kerta! Ja kuka tietää, voihan opastettavastakin kuoriutua opastaja. Tavallisen ihmisen taidot riittävät tähänkin ryhmään!

Neulekerho on iloinen ja sopivan äänekäs ryhmä naisia. Ja käy meillä yksi mieskin pitämässä seuraa! Ryhmän tarkoitus on toimia vertaistuellisena ryhmänä arjessa. Ryhmän ohjaajana toimii KVY:n vapaaehtoistyöntekijä. Ryhmässä juodaan kahvia ja nautitaan leivonnaiset sekä tietenkin tehdään käsitöitä. Käsityötaidot eivät ole tässä ryhmässä kuitenkaan pääsyvaatimus! Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

VertaisVoimaa on ryhmä, jossa kokoontuu ihan tavallisia aikuisia ihmisiä, joita on kohdannut jokin pikäaikaissairaus tai vammautuminen. Ryhmässä ei tarvitse kertoa omaa diagnoosiaan, etunimi riittää wink. Ryhmään voi osallistua vaikka ei vielä kuuluisi mihinkään KVY:n jäsenyhdistykseen. Ryhmän tarkoitus on tavata ja kohdata ihmisiä jotka ymmärtävät uutta elämäntilannetta tai mahdollista yksinäisyyttä. Ryhmässä jutellaan päivän polttavista aiheista, juodaan kahvia ja ollaan vaan. Ryhmän tarkoitus on toimia vertaistuen mahdollistajana, tervetuloa mukaan!

Erityisnuorten ryhmä on tarkoitettu vammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille. Ryhmässä on 13 - 20 vuotiaita eri tavoin tukea tarvitsevia nuoria. Paikalla on aina kaksi ohjaajaa, jotka huolehtivat illan teeman toteuttamisesta ja nuorten viihtymisestä. Ryhmään mahtuu uusia nuoria mukaan ja voit kysyä lisää toiminnanjohtajalta. Tervetuloa!

Tuolijumppa on kevään 2018 uusi toimintamuoto, jota vetää KVY:n jäsenyhdistyksen edustaja. Tuolijumppa on mukavaa yhdessä oloa ja liikkumista, jossa jokainen voi osallistua omien mahdollisuuksiensa mukaisesti. Tervetuloa mukaan!

Kaikki ryhmät kokoontuvat Porukkatalolla, ellei toisin mainita.

Kouvolan Vammaisjärjestöjen Yhdistys ry KVY
Porukkatalo 1. krs.
Savonkatu 23
45100 Kouvola