Porukkatalon ensimmäisen kerroksen toimitilat ovat ainoastaan KVY:n jäsenyhdistysten käytössä.

Kaikki KVY:n tiloissa olevat kokous- ja toimistohuoneet ovat kaikkien KVY:n jäsenyhdistysten varattavissa silloin kun ne ovat vapaita.


Varaukset tehdään aina sähköiseen kalenteriin ja sitä varten tarvitaan käyttäjätunnukset. Kysy lisäohjeet ja tunnukset tarvittaessa KVY:n toimistolta!

Varauskalenterin tilanne on nähtävissä ilman tunnuksiakin TÄSTÄ.

 

KVY:n uudet tilat ovat jo varauskalenterissa. Mikäli tilat eivät vielä ole tuttuja, voitte tutustua tiloihin alla olevan pohjapiirrustuksen avulla tai tulemalla käymään Porukkatalolla. Toki opastamme ja neuvomme myös puhelimessa!
KVY:n tilojen pohjapiirustus Porukkatalossa Savonkatu 23 näkyy TÄSTÄ!

 

Porukkatalon toisen ja kolmannen kerroksen tilat varataan Kouvolan kaupungin varauskalenterin kautta. Katso ohjeet ja linkki kotisivujen kohdasta: yhteystiedot ja porukkatalo.

Kevään 2018 tapahtumat

 

Mielenterveys elämäntapana - Mielenterveyden ensiapu1 - koulutus (Mtea1)

Koulutus soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman ja läheisten henkisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa ja kurssi pidetään Porukkatalolla 7.3., 8.3., sekä 14.3. ja 15.3. klo 17-20.30. Hinta on KVY:n jäsenyhdistyksen jäseniltä 40€/kurssi ja muilta osallistujilta 60€/kurssi. Hinta pitää sisällään kirjan sekä jaettavan materiaalin sekä kahvin/teen kanssa pientä syötävää.

Ilmoittautumiset 16.2. mennessä Katjalle: katja.valkeinen@kvyry.fi / 040 744 9439

 

KOKEMUSKOULUTTAJIEN tapaaminen järjestetään Porukkatalolla 7.4. klo 10-16

Päivä pitää sisällään myös jatkokoulutusta ja kouluttajana toimii Piia Kleimola. Ilmoittautumisia otetaan vastaan heti!

Lisäkysymyksiin vastaa Katja: katja.valkeinen@kvyry.fi / 040 744 9439. Tervetuloa!

 

KOKEMUSKOULUTTAJAKOULUTUKSEEN on tullut ilmoittautumisia ja kurssi pidetään syksyllä 2018! Kevään aikana varmistuu kurssiaikataulu. Katja laittaa ilmoittautuneille viestiä vielä kurssia edeltävästä haastattelusta sekä kurssi ohjelmasta. Lämmin kiitos aktiivisuudesta ja vielä mahtuu kurssille mukaan mikäli asia kiinnostaa!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Katja: katja.valkeinen@kvyry.fi / 040 744 9439

 

HUOMIO!!

YHDISTYSTEN TORI maanantaina 7.5. klo 12-15 Kouvolan kaupungintalon sinisellä matolla! Toivomme jokaisen KVY:n jäsenyhdistyksen osallistumista kyseiseen tapahtumaan. Jokaiselle yhdistykselle varataan esittelypöytä / paikka ja paikalle kutsutaan oppilaitoksista opettajia, opiskelijoita sekä eri toimijoita ja yhteistyökumppaneita. Tilaisuus on kuntalaisille avoin ja maksuton. Kaikille avoin tilaisuus on klo 12-14 ja tämän jälkeen yhdistykselle on varattu aikaa tavata toisia yhdistystoimijoita ja vaihtaa kuulumisia.


Lisätietoa antaa: Katja: katja.valkeinen@kvyry.fi / 040 744 9439. Ilmoittautumiset tapahtumaan 24.4. klo 16 mennessä!

 

KVY:n perinteinen kesäretki suuntautuu tänä vuonna Lappeenrannan kesäteatteriin katsomaan Kaunis Veera-näytelmää. Retkipäivä on tiistai 26.6.2018. Hinta on KVY:n jäsenyhdistysten jäsenille 50€ ja ulkopuolisille 60€; hintaan sisältyy matka, teatterilippu ja ruokailu Kehruuhuoneella Lappeenrannan linnoituksessa. Tarkempi aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan puh. 044 311 4210 / KVY toimisto.

Huomio! Retken voi peruuttaa kuluitta 08.06.2018 mennessä, muutoin perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan jälkikäteen.

Kouvolan Vammaisjärjestöjen Yhdistys ry KVY
Porukkatalo 1. krs.
Savonkatu 23
45100 Kouvola